Kudontaa ja asiakaspalvelua


Uutena työntekijänä Väliasemalle on tullut Tertta, 38 vuotta. Tertta on ammatiltaan tekstiilialan artesaani ja vaatetusompelija. Aiemmin hän on työskennellyt teollisuuden parissa. Tertta sanoo viihtyvänsä Väliasemalla ja kokee, että työkaverit ovat mukavia.

Oma valmentaja kertoi Tertalle Väliasemasta, jolloin hän innostui ajatuksesta, että Väliaseman kautta voisi paremmin siirtyä takaisin työelämään, oltuaan 11 vuotta kotiäitinä poissa työelämästä.

”Olen iloinen, että olen päässyt tekemään koulutustani vastaavaa työtä, sekä olemaan luova”, Tertta kertoo. Hän myös pitää siitä, että työ on monipuolista ja saa myös kokemusta kassatyöskentelystä.

Väliasemalla työskentely on auttanut Terttaa priorisoimaan ajanhallintaa, sekä selkeyttämään tulevaisuuden suunnitelmiaan. Hän myös osaa arvostaa enemmän vapaa-aikaa sekä viikonloppuja.

Tulevaisuuden suhteen Tertalle on kirkastunut ajatus siitä, että hän haluaa pysyä käsityöalalla ja mahdollisesti myös lisäkouluttautua käsityöohjaajaksi tai –opettajaksi.

Emmi
viestinta@nokianvaliasema.fi