Ajojärjestelijä

Työllisty ajojärjestelijän työtehtäviin!

Onko työttömyytesi jatkunut pidempään? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaiseksi ajojärjestelijäksi Väliasemalle.

Meillä saat kasvatettua valmiuksiasi kohti avoimia työmarkkinoita hyvässä porukassa!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja herättää ammattitaitoasi tauon jälkeen.
Töitä tehdään oman osaamisen, vahvuuksien ja voimavarojen mukaisesti. Sinua ei jätetä yksin, vaan pääset työskentelemään yhdessä toisten väliaseman työntekijöiden sekä työpaikkaohjaajan kanssa.

Työnkuvanasi on vastaanottaa puhelimitse sekä kasvotusten asiakkaiden kuljetus- ja muuttotilauksia. Organisoida niitä kolmen hengen kuljetustiimille. Toimia mahdollisesti myös itse kuljetustiimissä sairastapauksia paikkaamassa. Oheistat kuskitiimiä työpäivän sisällöistä ja lopuksi hoidat avustavan laskutuksen ko. ajoista.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttäsi, hyvää organisointitaitoa sekä huolellisuutta laskutuksessa. Tarjoamme sinulle motivoituneen hyvän työilmapiirin omaavan työporukan.

Työtehtäviisi kuuluu

  • Kuljetustilausten vastaanotto
  • Kuljetuksien organisoiminen kuljetustiimille
  • Työmääräysten tekeminen kuljettajille
  • Alustavan laskutuksen tekeminen

 

Työskentelet yhdessä toisten muutto- ja kuljetusalan työntekijöiden kanssa, joten pääset oppimaan uutta myös heiltä.

Meillä panostetaan erityisesti hyvään työilmapiiriin ja kannustavaan työyhteisöön. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja opitaan myös työtehtävien ohessa. Järjestämme säännöllistä työnhakuvalmennusta ja työnohjaaja auttaa sinua koko meillä työskentelysi ajan.

Työ on osa-aikatyö ma-pe klo 8-14. Sinulla tulisi olla 100 % oikeus palkkatukeen. Nokian keskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme on hyvät kulkuyhteydet julkisillakin. Tampereen keskustasta 15 minuttia junalla. Juna sekä bussi pysähtyvät aivan Väliaseman viereen.

Haluatko päästä töihin ja olla osa yhteisöämme?

Ota yhteyttä!

rekry@nokianvaliasema.fi  050 466 5841/ Anne