Asiakaspalvelija

Työllisty asiakaspalvelijan työtehtäviin!

Onko työttömyytesi jatkunut pidempään? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaiseksi asiakaspalvelijaksi Väliasemalle.

Meillä saat kasvatettua valmiuksiasi kohti avoimia työmarkkinoita hyvässä porukassa!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja herättää ammattitaitoasi tauon jälkeen.
Töitä tehdään oman osaamisen, vahvuuksien ja voimavarojen mukaisesti. Sinua ei jätetä yksin, vaan pääset työskentelemään yhdessä toisten väliaseman työntekijöiden sekä työpaikkaohjaajan kanssa.

Asiakaspalvelijana vastaat kassanhoidosta, niin myymälän kuin kirpputorimmekin puolesta. Asiakaspalvelija toimii myös vastaanottohenkilönä asiakkaille ja ohjaa ihmisiä muiden työntekijöiden ja ohjaajien suuntaan. Kirpputorituotteiden hinnoittelu, infon puhelimeen vastaaminen ja avustavat toimistotehtävät kuuluvat asiakaspalvelijan toimenkuvaan. Yhteistyötaidot ja positiivisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia asiakaspalvelussa, käytännössä annat asiakkaille ensivaikutelman yhdistyksestämme.

 

Työtehtäviisi kuuluu

  • Tiedon jakaminen Väliaseman toiminnasta
  • Kassatyöskentely
  • Tavaralahjoituksien vastaanotto
  • Kirpputorin myynnistä vastaaminen
  • Toimistotehtävät
  • Asiakkaille vastaaminen puheluissa, sähköposteissa ja sosiaalisessa mediassa

 

Työtiimiisi kuuluvat it –tuki sekä viestinnän työntekijä. Yhteistyötaidot ja positiivisuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia tehtävässä suoriutumiselle, sillä sinä annat asiakkaille ensivaikutelman yhdistyksestämme.

Meillä panostetaan erityisesti hyvään työilmapiiriin ja kannustavaan työyhteisöön. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja opitaan myös työtehtävien ohessa. Järjestämme säännöllistä työnhakuvalmennusta ja työnohjaaja auttaa sinua koko meillä työskentelysi ajan.

Työ on osa-aikatyötä ma-pe klo 8-14. Sinulla tulisi olla 100 % oikeus palkkatukeen. Nokian keskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme on hyvät kulkuyhteydet julkisillakin. Tampereen keskustasta 15 minuttia junalla. Juna sekä bussi pysähtyvät aivan Väliaseman viereen.

Haluatko päästä töihin ja olla osa yhteisöämme?

Ota yhteyttä!

rekry@nokianvaliasema.fi  050 466 5841/ Anne