IT-tukihenkilö

Työllisty IT-tuen työtehtäviin!

Onko työttömyytesi jatkunut pidempään? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaiseksi IT-tukihenkilöksi Väliasemalle.

Meillä saat kasvatettua valmiuksiasi kohti avoimia työmarkkinoita hyvässä porukassa!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja herättää ammattitaitoasi tauon jälkeen.
Töitä tehdään oman osaamisen, vahvuuksien ja voimavarojen mukaisesti. Sinua ei jätetä yksin, vaan pääset työskentelemään yhdessä toisten väliaseman työntekijöiden sekä työpaikkaohjaajan kanssa.

Työskennellessäsi Väliaseman IT-tukena, vastaat Väliaseman tietokoneiden, oheislaitteiden sekä verkkojen toimivuudesta ja ylläpidosta. Työ sisältää myös kotisivujen päivitystä, erilaisten esitteiden/lomakkeiden laadintaa, työntekijöiden ja ulkoisten asiakkaiden tietokoneen käytön opastusta, tiedon etsintää sekä sosiaalisen median suunnittelua ja toteutusta. Tarvitset työssäsi hyvää teknistä osaamista sekä palveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja. Ammatissa tarvitaan myös laitteistojen, ohjelmistojen ja tietoliikenneverkkojen tuntemusta.

 

Teemme asiakkaille tilaustöitä, esimerkiksi

  • Tietokoneiden korjausta ja huoltoa
  • Ohjelmien asennusta
  • Opastusta tietokoneen ja älylaitteiden käytössä

 

Työskentelet yhdessä muiden viestintätiimin henkilöiden kanssa, joten pääset oppimaan uutta myös heiltä. Sinulla tulisi olla IT-alan peruskoulutus tai työkokemusta.

Meillä panostetaan erityisesti hyvään työilmapiiriin ja kannustavaan työyhteisöön. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja opitaan myös työtehtävien ohessa. Järjestämme säännöllistä työnhakuvalmennusta ja työnohjaaja auttaa sinua koko meillä työskentelysi ajan.

Työ on osa-aikatyötä ma-pe klo 8-14. Sinulla tulisi olla 100 % oikeus palkkatukeen. Nokian keskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme on hyvät kulkuyhteydet julkisillakin. Tampereen keskustasta 15 minuttia junalla. Juna sekä bussi pysähtyvät aivan Väliaseman viereen.

Haluatko päästä töihin ja olla osa yhteisöämme?

Ota yhteyttä!

rekry@nokianvaliasema.fi  050 466 5841/ Anne