Keittiötyöntekijä

Työllisty keittiötyöntekijän työtehtäviin!

Onko työttömyytesi jatkunut pidempään? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaiseksi keittiötyöntekijäksi Väliasemalle.

Meillä saat kasvatettua valmiuksiasi kohti avoimia työmarkkinoita hyvässä porukassa!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja herättää ammattitaitoasi tauon jälkeen.
Töitä tehdään oman osaamisen, vahvuuksien ja voimavarojen mukaisesti. Sinua ei jätetä yksin, vaan pääset työskentelemään yhdessä toisen keittiötyöntekijän sekä työpaikkaohjaajan kanssa.

Väliaseman lounaskeittiössä suunnittelet ja valmistat maistuvan lounaan yhdessä toisen työntekijän kanssa. Tehtäviisi kuuluu ruokatarvikkeiden hankintaa, ruoanvalmistusta, tarjoilua asiakkaille sekä loppusiistintää. Olet tekevä ja osaat organisoida työstäsi. Sinulta löytyy hygieniapassi.

Työtehtäviisi kuuluu

  • Ruokalistan suunnittelu
  • Raaka-aineiden tilaus
  • Lounaan valmistus
  • Tarjoilu asiakkaille

 

Sinulla tulisi olla keittiötyöntekijän peruskoulutus tai työkokemusta.

Meillä panostetaan erityisesti hyvään työilmapiiriin ja kannustavaan työyhteisöön. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja opitaan myös työtehtävien ohessa. Järjestämme säännöllistä työnhakuvalmennusta ja työnohjaaja auttaa sinua koko meillä työskentelysi ajan.

Työ on osa-aikatyötä ma-pe klo 8-14. Sinulla tulisi olla 100 % oikeus palkkatukeen. Nokian keskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme on hyvät kulkuyhteydet julkisillakin. Tampereen keskustasta 15 minuttia junalla. Juna sekä bussi pysähtyvät aivan Väliaseman viereen.

Haluatko päästä töihin ja olla osa yhteisöämme?

Ota yhteyttä!

rekry@nokianvaliasema.fi  050 466 5841/ Anne