Muuttotyöntekijä

Työllisty muuttotyöntekijän työtehtäviin!

Onko työttömyytesi jatkunut pidempään? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaiseksi muuttotyöntekijäksi Väliasemalle.

Meillä saat kasvatettua valmiuksiasi kohti avoimia työmarkkinoita hyvässä porukassa!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja herättää ammattitaitoasi tauon jälkeen.
Töitä tehdään oman osaamisen, vahvuuksien ja voimavarojen mukaisesti. Sinua ei jätetä yksin, vaan pääset työskentelemään yhdessä toisten muutto- ja kuljetusalan työntekijöiden sekä työpaikkaohjaajan kanssa.

Muuttotyöntekijä toimii kuljetustiimissä kantajana. Vastuullasi on muuttojen sujuva onnistuminen yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtävät koostuvat pääosin tavaroiden turvallisesta siirtämisestä sekä auton lastaamisesta. Työnkuva sisältää myös kevyempää lähettitoimintaa sekä yhden tavaran siirtämistä.

Toivomme sinulta omaa motivaatiota ratkaisun löytymiseen ja ammatilliseen vahvistumiseen. Myös luotettavuutta, asiakaspalvelutaitoja, fyysistä kuntoa, tiimityöskentelytaitoa ja joustavuutta.

Työtehtäviisi kuuluu

  • Muuttokuljetuksia
  • Yksittäisten tavaroiden kuljetuksia
  • Lähettitoimintaa
  • Tavaroiden hakua kaupasta

 

Työskentelet yhdessä toisten muutto- ja kuljetusalan työntekijöiden kanssa, joten pääset oppimaan uutta myös heiltä. Sinulla tulisi olla kuljetusalan peruskoulutus tai työkokemusta.

Meillä panostetaan erityisesti hyvään työilmapiiriin ja kannustavaan työyhteisöön. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja opitaan myös työtehtävien ohessa. Järjestämme säännöllistä työnhakuvalmennusta ja työnohjaaja auttaa sinua koko meillä työskentelysi ajan.

Työ on osa-aikatyötä ma-pe klo 8-14. Sinulla tulisi olla 100 % oikeus palkkatukeen. Nokian keskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme on hyvät kulkuyhteydet julkisillakin. Tampereen keskustasta 15 minuttia junalla. Juna sekä bussi pysähtyvät aivan Väliaseman viereen.

Haluatko päästä töihin ja olla osa yhteisöämme?

Ota yhteyttä!

rekry@nokianvaliasema.fi  050 466 5841/ Anne