Rakennusalan työntekijä

Työllisty rakennusalan työtehtäviin!

Onko työttömyytesi jatkunut pidempään? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaiseksi rakennusalan työntekijäksi Väliaseman rakennustyömaille.

Meillä saat kasvatettua valmiuksiasi kohti avoimia työmarkkinoita hyvässä porukassa!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja herättää ammattitaitoasi tauon jälkeen.
Töitä tehdään oman osaamisen, vahvuuksien ja voimavarojen mukaisesti. Sinua ei jätetä yksin, vaan pääset työskentelemään yhdessä toisten väliaseman työntekijöiden sekä työpaikkaohjaajan kanssa.

Etsimme nyt mukavaan työyhteisöömme rakennusalan työntekijää. Rakennustyökohteemme ovat vaihtelevia, pieniä sisä – ja ulkoremontteja. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Etsimme myös apuohjaajaa rakennusalan tiimiimme. Työtehtävänäsi on ohjata ja auttaa rakennusalan työntekijöitämme työssään ja toimia ammattialaohjaajan oikeana kätenä. Työnkuvaasi sisältyy myös autolla ajoa ja tavaroiden kuljetusta, joten ajokortti on välttämätön.

Toivomme sinulta ammatillista osaamista rakennusalalta ja riittävää käytännön työkokemusta. Tärkeintä meille on kuitenkin oma motivaatiosi työskennellä osana mukavaa tiimiä. Työntekijänä toimit joustavasti erilaisissa, joskus nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Olet oma-aloitteinen ja sitoutunut työhösi. Työssäsi sinua tukevat 3 hengen rakennustiimi sekä ammattialaohjaaja, joka toimii myös esihenkilönäsi. Myös yksilöohjaaja on käytettävissäsi koko työsuhteesi ajan ja auttaa sinua tarvittaessa löytämään seuraavan etapin työurallasi.

 

Teemme asiakkaille tilaustöitä, esimerkiksi

  • Purkua
  • Uudisrakentamista
  • Korjaamista mm. huoneistoremontteja
  • Maalaamista sisällä ja ulkona
  • Tapetointia

 

Työskentelet yhdessä toisten rakennusalan työntekijöiden kanssa, joten pääset oppimaan uutta myös heiltä. Sinulla tulisi olla rakennusalan peruskoulutus tai työkokemusta.

Meillä panostetaan erityisesti hyvään työilmapiiriin ja kannustavaan työyhteisöön. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja opitaan myös työtehtävien ohessa. Järjestämme säännöllistä työnhakuvalmennusta ja työnohjaaja auttaa sinua koko meillä työskentelysi ajan.

Työ on osa-aikatyötä ma-pe klo 8-14. Sinulla tulisi olla 100 % oikeus palkkatukeen. Nokian keskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme on hyvät kulkuyhteydet julkisillakin. Tampereen keskustasta 15 minuttia junalla. Juna sekä bussi pysähtyvät aivan Väliaseman viereen.

 

 

HALUATKO PÄÄSTÄ TÖIHIN JA OLLA OSA YHTEISÖÄMME?

OTA YHTEYTTÄ!

rekry@nokianvaliasema.fi  050 466 5841/ Anne