Viestintätyöntekijä

Työllisty viestinnän ja markkinoinnin työtehtäviin!

Onko työttömyytesi jatkunut pidempään? Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaiseksi viestintä- ja markkinointihenkilöksi Väliasemalle.

Meillä saat kasvatettua valmiuksiasi kohti avoimia työmarkkinoita hyvässä porukassa!

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja herättää ammattitaitoasi tauon jälkeen.
Töitä tehdään oman osaamisen, vahvuuksien ja voimavarojen mukaisesti. Sinua ei jätetä yksin, vaan pääset työskentelemään yhdessä toisten väliaseman työntekijöiden sekä työpaikkaohjaajan kanssa.

Työskennellessäsi Väliaseman viestinnässä / markkinoinnissa, vastaat yhdessä Väliaseman viestintätiimin kanssa niin ulkoisesta kuin sisäisestä markkinoinnista. Työnkuva pitää sisällään somemarkkinoinnin sekä erilaisten esitteiden suunnittelun ja valmistamisen. Sisältönä on myös erilaisten teemapäivien ideointi ja järjestäminen yhdessä tiimin kanssa. Tarvitset työssäsi luovaa ideointia ja yhteistyötaitoja. Sinulla on myös hyvät it taidot ja osaat käyttää tunnetuimpia ohjelmia.

 

Työtehtäviisi kuuluu

  • Väliaseman viestinnän kehitys
  • Esitteiden ja opasteiden suunnittelu ja toteutus
  • Kotisivujen sekä sosiaalisen median sisällön suunnittelu ja toteutus

 

Työtiimiisi kuuluvat it –tuki sekä asiakaspalvelija. Yhteistyötaidot ja positiivisuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia tehtävässä suoriutumiselle, sillä sinä annat asiakkaille ensivaikutelman yhdistyksestämme.

Meillä panostetaan erityisesti hyvään työilmapiiriin ja kannustavaan työyhteisöön. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja opitaan myös työtehtävien ohessa. Järjestämme säännöllistä työnhakuvalmennusta ja työnohjaaja auttaa sinua koko meillä työskentelysi ajan.

Työ on osa-aikatyötä ma-pe klo 8-14. Sinulla tulisi olla 100 % oikeus palkkatukeen. Nokian keskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme on hyvät kulkuyhteydet julkisillakin. Tampereen keskustasta 15 minuttia junalla. Juna sekä bussi pysähtyvät aivan Väliaseman viereen.

Haluatko päästä töihin ja olla osa yhteisöämme?

Ota yhteyttä!

rekry@nokianvaliasema.fi  050 466 5841/ Anne