Takaisin työelämään


Muutaman kuukauden viestinnän ja markkinoinnin sekä ajojärjestelijän työtehtävissä toiminut 29-vuotias Emmi on viihtynyt Väliasemalla. Hänen mielestään ihmiset ovat mukavia ja työtehtävät ovat monipuolisia tukien omaa osaamista.

Ammatiltaan Emmi on taloushallinnon assistentti, ja hänellä on kokemusta monipuolisista taloushallinnon työtehtävistä sekä yleisistä toimistotöistä. Työ Väliasemalla on ollut oman näköistä, sillä on saanut tuoda omaa osaamista työyhteisöön. IT osaaminen on Emmin yksi vahvuuksista.

Emmi hakeutui Väliasemalle useamman vuoden sairastelujen aiheuttaman työttömyyden jälkeen, koska huomasi, kuinka haastavaa on saada töitä avoimilta markkinoilta.
Viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä luovuus saa kukkia, ja ajojärjestelijän työssä tärkeää on olla järjestelmällinen, mikä on Emmille luontaista. Nämä ovatkin työn hyvät puolet – saa tuoda itsestään eri puolia esille sekä oppia uusia asioita.

Väliasemalla työskentely on tuonut rutiineja arkeen sekä töiden tekeminen on tuntunut hyvältä, ja onnistumisten kokeminen palkitsevalta. Itsetunto on vahvistunut, sekä usko itseensä, jonka työttömänä oleminen on ajoittain romuttanut.

Tulevaisuudessa Emmi toivoisi työllistyvänsä oman alan töihin, joita onneksi on tarjolla paljon.

Emmi
viestinta@nokianvaliasema.fi