Ruoanlaittoa sydämellä


Väliasemalla keittiössä työskentelee Afganistanista kotoisin oleva 49-vuotias Nilufar. Koulutukseltaan hän on terveydenhoitaja. Tällä hetkellä hän on onnellinen siitä, että saa työskennellä Väliasemalla.

”Työpaikkana tämä on rauhallinen ja kiva paikka, jossa olen viihtynyt hyvin”, Nilufar kertoo. Nilufarin erinomaiset ruoanlaitto taidot tulevat hyvin esille keittiössä valmistaessaan ja ideoidessaan erilaisia lounaita. Kehuja hyvistä ruoista on tullut paljon, ja se lämmittää sydäntä.

Työkokemusta Nilufarille on kertynyt monipuolisesti erilaisista työtehtävistä. Hän on tehnyt lähihoitajan töitä, ja terveydenhoitajan sijaisuuksia. Kokemusta on myös kertynyt keittiöapulaisena, kahvilassa, Punaisessa ristissä sekä kirpputorilla työskentelystä.

Nykyisessä työssään Väliaseman keittiöllä hän pitää siitä, että on oppinut uusia asioita työkaverinsa kanssa sekä itsensä toteuttamisesta.

Ruoanlaitto on lähellä sydäntä myös vapaa-ajalla. Hän tykkää tehdä niin suomalaista kuin oman maalaista ruokaa sekä opetella uusia reseptejä.
Tulevaisuudessa Nilufar haluaisi mahdollisesti kouluttautua näytteenottajaksi, tai tehdä muita oman alan töitä. Työskentelyä keittiöapulaisena hän pitää myös mahdollisena vaihtoehtona.

Emmi
viestinta@nokianvaliasema.fi